02 januari 2009

Nytt år!

Nu har vi kommit hem från malmö...efter 10 sköna dagar.

Vi åkte ner tillsammans med moster Samra och morbror Ezana och släppte av dem i Lund hos sina föräldrar. Vi körde över natten eftersom Elias sover mest då, på dagarna är han så rastlös. Så kl 21 körde vi och var framme 03. Killarna satt där framme och snackade, jag och Samra satt där bak och kollade på Sex In The City-filmen och Elias sov. Riktig trevlig liten road trip!

Kaffe i stora lass för att hålla sig vaken!


Något fullpackad bil...kan Samra intyga!



Vi hann fira jul 2 gånger, en gång den 24e och en gång den 26e. Elias fick mycket fint som han ännu en gång tackar för! Kläder i massor, tiger-stol, klassiska BRIO clownen, skiva med barnmusik, presentkort och en massa annat fint!

Han ser nöjd och glad ut i sin nya stol!


Jag mådde inte så bra, fick ont i magen och sökte akut på kvinnokliniken. Har fått livmodersinflammation IGEN så det är bara till att knapra två antibiotika i 10 dagar till nu!

Annars hade vi många trevliga dagar, var ute och gick, shoppade på mellandagsrean (det jag köpte var dock inte på rea så klart...), mös med familjen och släkten och åt alldeles för mycket mat och godis!

Kusin Filippa är så förtjust i Elias!


På nyår var vi hos min bror och hans familj. Vi åt god mat och umgicks. Elias tyckte dock inte att det var lika kul att festa och var väldigt orolig. Vi åkte hem kl 21 och vi nattade honom och satte och sen framför filmen Click...grät en skvätt, pausade för raketerna kl 24 och somnade strax där efter! Lagom mysigt nyår för oss tre detta året!

Såhär fint uppklädd var han i alla fall!

Inga kommentarer: