05 maj 2009

Äntligen bättre...

Det har gått 1½ vecka sedan Elias blev magsjuk och nu är han bättre. Efter många envisa dagar och nätter med sprutmatning kan vi äntligen ge i nappflaska utan att han får bakslag. Han har fortfarande ingen större aptit på mat men får i honom vad han behöver med mjölkersättning. Den enda fasta födan vi får i honom är risgröt med blåbärspurré och rå rivet äpple. Gabriel försökte med lite potatis men det uppskattade han inte. Huvudsaken är dock att han får i sig ersättningen för det är där han får i sig all vätska som är viktig nu. Hans mage är fortfarande i obalans men det blir bättre för var dag.
Var på öppna mottagningen på BVC igår för att kolla hans vikt och han har i alla fall inte gått ner utan fortsätter följa sin kurva så vi är nöjda! :)

Idag ska vi först till öppnaförskolan där det kommer en barnfotograf idag. Han ska ha på sig den fina skjortan han fick av farbror Jocke på dopet. Tur han har humöret tillbaka så vi kan få någon fin bild...hoppas vi!

Efter fotograferingen ska vi på 6 månaders koll på BVC som vi missade i förra veckan när han var sjuk. Inte nervös inför besöket...jag vet att Elias är en frisk och normalt utvecklad pojk! Världens sötaste med men det tror jag inte dem dokumenterar... *ler*

Inga kommentarer: