20 december 2013

Vår fredag!

Upp kl 7, julkalender och frukost till alla tre. Packa väska till Alma, en pysselväska till Elias och min väska. Ut i bilen, tankar och blir uppskrämd av en kille som säger att mina bromsar luktar så jag måste kolla så dem inte ligger emot. Vem behöver bromsar? Kör vidare till faster Sandra och farmor. Kastar in barn och väskor där kl 8.30 för passning.
Åker vidare med gps till Huddinge och är där 9.45. Hittar reception för betalning på plan 5, upp till mottagningen på plan 6, ner till narkos på plan 4, upp till sköterska på plan 6 och ner till parkering plan 4 igen kl 12.00. Snabbt inom Arninge för att köpa åkpåse till vagnen inför kall vinter, är på rea för 199 kr.
Är hos Sandra kl 13.30, får en kopp kaffe och myser en stund. Åker med barnen för att lämna farmor, nästan hemma igen 15.30 blir vi bjudna på fika på firman med Gabbe och gänget, åker samma väg till där vi precis var, fikade. Hem så Gabbe kunde byta om, ut i bilen, hem till Moster Gudmor, Henrik och Stella för mat kl 17.15. Jultomten hade tittat förbi till alla barnen. Hem igen och fick ungarna i säng vid 20.30 som båda somnat i bilen. 
Packa lite, skriva lite kom i håg på lista. Lägger sig i sängen 22.30 för att se ett avsnitt Happy Endings sen imorgon är det lillejul med familjen i Stockholm!

God natt!

Inga kommentarer: