16 april 2009

Namnfest i Malmö

Förra helgen, under påsken, var vi i malmö. På lördagen hade vi namnfest för Elias. Kusiner med respektive, mormor, farmor, faster, moster, vänner och familj var där. Mysigt med alla samlade, händer inte ofta.
Vi åt påskmat, snappsade, drack vin och så klart kunde vi inte avvika från våra vanliga traditioner på påsken. Det blev brännboll och påskäggs letning....detta gäller alla åldrar! Även vi vuxna vässar armbågarna och ger oss ut på äggletning med dem mindre barnen!
Elias fick mycket fina presenter. Brio leksaker, böcker, kläder fotoram och annat fint. Av mormor fick han även påskägg med en burk fruktpuré och en dreggelhacklapp...mums!
Vi tackar igen alla för en jätte trevlig kväll!

Kusin Björn med flickvännen Martina busar med Elias.


Kan man missa vem festen är för??

Camilla, Marie, Gustav, Natta och Jasmin.


Påskmaten avnjutes...
Mikael, Michel, Niklas, Marie, Gustav, Micke, Helena och farmor Ulla.


Letning av ägg!


Jasmin och Filippa fick ihopa en rejäl hög med ägg...påskharen måste tyckt dem varit jätte snälla i år!

Många fler var med och firade Elias men alla kom inte med på bild...men tack alla för att ni kom, vi ses på 1 års kalaset "snart"....tiden går snabbt! ;)

På festen hade vi även en stor tv där alla bilder från dopet rullade så gästerna fick se dopet om och om och om och om igen hela kvällen!

1 kommentar:

ara sa...

hej Anna! tack för en trevlig fest, ber om ursäkt om jag försvann lite tidigt..Men det var fantastiskt och få träffa lilla elias! Vilken mysig blogg! Kramar kusin Sara