02 april 2009

Dopet

Det var 5 dagar sedan det var dop och men ändring av klocka och en gnällig kille som precis återhämtat sig efter första tanden så vaknade jag till först idag!
Tusen tack för alla som kom och alla fina presenter!
Dopet var jätte fint, precis som vi hade tänkt oss. Där var mycket barn så vi höll dopet kort, vi sjöng blinka lilla stjärna och barnen fick hjälpa prästen hälla upp vattnet och torka av Elias huvud.
Gabriel och hans kusin Mikel spelade gittar och Sarah och Sandra sjöng till. Dem hade övat länge och det gick jätte bra. Dem sjöng och spelade "Du är allt" med Clamp och Aldén...inte ett tort öga hos mig i alla fall!
Elias höll en egen konsert, det tillhör väl, han skrek för glatta livet och tårarna sprutade. Han var nog inte så bekväm i sin fina klänning. Dopklänningen var lånad, tidgare har bland annat hans kusiner Filippa och Amanda döpts i den. Jätte fin var den!
Efter dopet i kyrkan åkte vi till lokalen, med tanke på att det var mycket barn bjudna så hade vi hyrt ett dagis. Perfekt med barnstolar, leksaker, skötbord och allt. Det serverades paj alternativt korv med bröd till barnen och kladdkaka till efterrätt.
Ett stort tack till alla för fina presenter och att så många kunde komma och tack för all hjälp kring festen!

Här kommer lite bilde från dopet och festen efter:




Tack igen för dem fina presenterna och såhär fint blev det i Elias rum:

2 kommentarer:

Hanna sa...

Hahaha, Thor på bordet! Snygg stil!! ;-)

Tack för ett fint dop! :-)

Kram!

sarah sa...

vad fint han fått i sitt rum!! =) det såg ut att va mysigt på dopet. kram