23 april 2009

Simning

Igår var det babysim igen. Som vanligt blir Elias helt galen när vi kommer in i lokalen, han vet nog precis vad som ska hända. Han sprattlar, skrattar och längtar till att få komma i.
Vi har dykt dem två senaste gångerna men denna gången skulle dem sitta på stången på kanten och dyka ner. Man gör tre dyk, man ska inte göra för många för då kan dem förknippa bara dyken till babysim och det är inte alltid dyken är så roliga. Elias avslutade sista dyket men en hög opera i samstämma med kompisen Wilhelm. Men duktiga var dem i alla fall, att dem lär sig allt så snabbt är otroligt. Kommer ihåg första gången vi var där i slutet av januari och vi sjöng visor och stänkte lite vatten, då trodde vi inte på läraren som sa att dem skulle dyka tre månader senare. Men nu är vi här!
Igår var det i alla fall min tur att bada med honom. Lite läskigt att dyka med honom men antingen får man låta bli eller så får man göra det bestämmt för tvekar jag så tvekar såklart han och då blir det fel. Tyckte jag med skötte mig fint... ;)

Elias sitter förväntansfullt med pappa och väntar på att hans grupp ska börja.

Så var det dags att dyka. Han ser kanske lite skeptiskt ut?!

Ett, två, tre nu kommer det vatten....

...och Elias kniper igen med hela ansiktet.


Ner i vattnet...



...upp igen

Det gick ju bra!

1 kommentar:

mormor sa...

Så duktig Elias är. Och så söta alla vuxna är i sina mössor.