12 oktober 2013

Elias 5 år (snart)

Snart fyller fin lilla påg 5 år. Tänk så spända vi var vid den här tiden för 5 år sedan, var beräknad till imorgon. Sen att vi fick vänta 14 dagar till visste vi inte...

Elias:
- en komiker, har mycket humor, skojar både med skämt och spex.
- älskar att sjunga och dansa, och är duktig på det. Han lär sig hela danser på tvn. Favoriten är fortfarande Erik Saade men även filmen Teen Beach Movie går varm här hemma. Han kan alla sånger och alla danser! 
- är en orolig själ, mycket tankar, rädd för mycket och fortfarande väldigt rädd för plötsliga ljud. Drömmer mycket och frågar mycket om vad som är verkligt och inte.
- är en väldigt kärleksfull storebror, spexar gärna med syrran. Hjälper till att mata och köra vagn. Är hon ledens så börjar han direkt sjunga för henne. 
- är väldigt teknisk. Lär sig allt från dataspel till tv spel på några minuter. Kan starta allt själv, spela olika spel och stänga av och då är ju allt ändå på engelska.
- har i sommar lärt sig cykla själv på två hjul. Åker bra skateboard och sparkar sparkcykel så hjärtat stannar på en, det går undan!
- är väldigt smart, gillar att uppfinna och forska kring saker. Vad händer om jag gör såhär? Flyter denna? Vad bli det för färg om man blandar dessa? Om jag sätter ihop dessa blir det en...!
Hjärnkontoret går på helvarv där inne.
- han intresserar sig mycket för språk. Vad heter det på engelska? Vad betyder detta i låten? Hur säger man det på spanska?
- är mode intresserad, bestämd över vad han vill ha på sig och det går inte att gå och handla till honom skälv. Gillar skjortor, piké, mycket färg och gärna slips. 
- just nu är han inne i en till växperiod. Har bytt garderob två gånger detta året! Vaknar ibland av att det gör ont i benen.
- han är inne i en period där han testar gränser. Väldigt oskyldigt och inte jobbigt som andra trots perioder. Han försöker men man ser på blicken att han vet att det inte fungerar. Han testar gränser och ignorerar man kan han gärna berätta vad han gjorde för att kolla reaktion. Ofta hjälper det bara att titta på honom så flinar han, han vet vad som är rätt och fel egentligen ju.

En finare och varmare påg får man leta efter. Hjärta av guld och ger gärna komplimanger till andra. 

Liten blir stor så snabbt! <3

         
           




Inga kommentarer: