08 november 2013

Tillbaka...

Vilken vecka! 
För att fatta mig kort så har denna veckan varit otroligt utmattande. Alma fick sin första tand förra lördagen. Med det blev det snorig näsa, slemmigt och dreggligt, hostade tills hon kräktes var natt, sov otroligt dåligt, åt knappt och var inte på något bra humör som ni kan förstå. Hon sov på natten i sin vagn men i bland ville hon bara sova sittandes i famnen, mysigt men jobbigt mitt i natten när man själv vill sova med.
Även på dagen sov hon helst i famnen.
Själv har man ätit dåligt, sovit för lite och varit utmattad på att bära runt på 7,5 kg grinighet. 
På detta fick Elias sin 5 års vaccination i onsdags. Vaknade i torsdags med lite feber och värk i armen så han har varit hemma från dagis.

Alma är bättre nu, har idag tagit igen för det hon inte ätit i veckan i alla fall. Klämde en hel burk mat hos Faster Sandra innan, hon brukar äta ca 2-3 matskedar. Åt en stor portion gröt till kvällsmat och klämde sen 150 ml god natt välling. Jag vet att 150 ml är lite för en snart 7 månaders men för henne är det mycket.
Elias feber är borta men överarmen är dubbelt så stor som normalt, illröd, varm och spänd. Läste att det kan vara så i något dygn. Men han är tapper, klagar inget! Får se så det lägger sig snart. 

Hoppas på en god natts sömn nu och att vi får sova ifatt lite energi. 



Inga kommentarer: