16 mars 2009

Helgen, stress och ikea...

I fredags var det fredagen den 13e, hade ingen aning men det gick ju bra! Vi var hemma med faster Sandra och kollade på Let´s Dance, lagade kycklingwook och tog ett glas vin. Mysigt!

På lördagen var vi på Nacka Forum och handlade lite, bland annat gardiner till köket. Byggde nytt kök i somras sen föddes Elias och allt stannade upp...konsigt! ;)
På kvällen var pappa ute med sina arbetskamrater och festade och Viggos pappa lika så så vi hoppade över till Sarah och Viggo på kvällen och åt laxknyten med sallad. Elias somnade gott i vagnen med välling så jag kunde kolla på Melodifestivalen i lugn och ro men Viggo hade andra planer för Sarah. Hon fick vanka runt med honom dem första 45 minuterna så hon missade början men fel låt vann ändå så what ever... ;)
Jag tänkte att jag och Elias skulle gå hem efter Melodifestivalen, trött som man alltid är på kvällen, men jag och Sarah började prata och oj, det tar aldrig slut...helt plötsligt var klockan 00.30 så vi gick hem, jag sömnmatade Elias och strax där efter kom Gabriel hem. Lagom chockad att vi kom hem nästan samtidigt!

Igår, söndag, gjorde vi som resten av sverigen befolkning och åkte till IKEA. Köpte bord till köket, ett vitt barbord och stolarna har vi hittat någon annan stanns så dem får vi köpa en annan dag. Ikea har bara fula stolar för oförskämt högt pris. 700 kr stycket, dem vi vill ha är 100 gånger så fina och kostar 200 mindre! Men jag älskar er IKEA i alla fall... :)
Så klart kom vi hem med lite småsaker med, kan ju inte vara på IKEA utan att småhandla allt som inte står på listan. Bland annat så ville Elias ha en back till sina leksaker men vi hittade en sånhär istället... (Svårare att resa sig mot men också mjukare om han skulle landa på den...hehe)


Tänkte skriva mer men Elias tycker annat, ligger på golvet och vill ha lite uppmärksamhet... Snart ska vi till öppnaförskolan och sen ska vi med Sarah och Viggo till Täby Centrum så lite mat måste packas. Men jag kan säga att Elias nog är inne i en utvecklingsperiod, han vill sova mellan oss på nätterna (har han inte gjort sedan han var 2 månader) och han vill ha 100% uppmärksamhet hela dagen...har beställt boken om utvecklingsstegen men den har inte kommit ännu! Kan kanske vara nu när han får mer riktig mat eller så har han något annat kul att komma med... ;) Han är världens sötaste bebis i alla fall!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, ni har haft fullt upp!! :-)

Skulle vara roligt att ses snart - känns som om det var evigheter sedan! Måste bara se till att bli frisk....

Kram!