05 mars 2009

Lite gott och blandat.

Denna veckan har varit lugn och skön. Inte massa måsten och krav.
I måndags var vi på öppnaförskolan, sjöng sånger och lekte med dem andra barnen. Är kul att se hur barnen utvecklas från gång till gång, det går så snabbt nu!
I tisdags var vi i stan, hälsade på faster Sandra på jobb och fikade med henne och hennes arbetskamrater och Elias charmade alla som vanligt, även min chef så nu blir det löneförhöjning...hehe ;)
Igår var det babysim som vanligt på onsdagar, två gånger kvar sen går vi över till steg 2...ska bli kul, han är så duktig och inte ett dugg rädd eller ledsen så vi ser elitsimmaren framför oss...just nu har han dock ingen elitsimmar kropp...knubbisen! *flin*


På dagen gick vi till Täby Centrum för lite shopping med Sarah och Viggo. Blev en skön promenad, solen tittade till och med fram emellanåt. När vi kom fram plockade vi fram killarna från overallerna och insåg att vi hade klätt dem exakt lika dant....och då menar jag exakt! Dem hade lika dana bodys från lindex och bruna byxer båda två. Såg lite komiskt ut när vi satte oss för att fika och dem satt sidan om varandra.

Bill och Bull

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha de ser ut so Viggo säger "Åååh fan du har ju samma body som jag har!" hehee

Anonym sa...

Mysigt att du tycker om babysimmet - själv är jag inte så förtjust i att bada...

kram från Ebba