18 mars 2009

Plask plask

Det är onsdag och vi har precis kommit hem från babysim, vår lilla simmare fick välling och däckade i sängen nu.
Han är så duktig, alla barnen är det, dem plaskar och skvätter, vi häller vatten över dem och dem skrattar. Riktiga vattendjur. Idag skulle dem även bada med kläder och blöja för att se hur tunga dem blev vi vattnet. Tummen upp för Libero blöjor, det kom inte en droppe ur blöjan när vi tog av den trotts den var stor som en ballong!
Filmade lite från när Elias gjorde "karusellen", barnet hänger över armen, när dem sprattlar med benen drar man runt dem annars står man stilla. Det är för att dem ska lära sig att man kommer framåt när man rör på benen. Sen skulle dem ballansera i handen på föräldern för att hitta ballansen i vattnet. Det är ju lättare att stå där än på land.
Filmen är lite lång men han är så duktig... :)



Tyvärr så var kompisen Wilhelm sjuk idag och kunde inte komma, det var sista gången med steg 1, om två veckor börjar steg 2 och då ska vi börja dyka. Spännande!

Alla fick idag medaljer för att dem varit så duktiga...guldmedaljer till och med! Vi fick Wilhelms medalj med hem så på fredag när mammagruppen ska på promenad så ska han få den, han kommer bli jätte glad!

Här kommer lite bilder från dagens simning...








YES...I DID IT!

3 kommentarer:

mormor sa...

Mormors duktiga kille. Träna på så du kan simma i poolen till sommaren.Kram

Anonym sa...

jag vill me ha medalj, och inga undervattensfoton fick vi heller...=((( stora tårar!!!

Anonym sa...

Åh, va roligt! Vi har vårt sisa babysim på lördag. Längtar oxå till steg 2 och dykningen =)