01 januari 2013

2013

Nu har vi snart passerat första dagen på nya året.
Kvällen igår hos grannarna var mysig och lagom. Ingen lagade mat så vi hade beställt catering. Dock var del en timme försenade så ungarna gick på överskottsenergi och dem vuxna blev sega, trötta och lättroade. Sabina hittade någon app med hästar...ska inte ens gå in på det igen! Men som vi skrattade!
Efter maten skulle vi tända rislampor med barnen som vi brukar göra, men dem ville sig inte i år och gick sönder och började brinna. På vägen in välter Sabina ut ungarnas champang (champans som Elias säger. Vi räddade en del som tur var.
Sen var det in för lite godis och sen kl 22 så nattades ungarna.
Vi vuxna spelade monopol och höll på att missa 12-slaget. Men vi hann ut i 2 minuter, sen in igen till ungarna. Skåla och kramas innan vi kastade oss över kladdkaka och monopol igen. Skålade extra för Gabbe som nu är färdig målare och kan släppa lärlings titeln! Kl 02 ansåg jag mig slagen av Ilkka och vi tog Elias över axeln och gick hem.

Idag har vi varit ute och lekt, umgåtts med grannarna en stund men 4 åringarna var nog för trötta så vi fick splitra på dem.
Efter lite spel och kvällsmat (lyxade till det med fiskbullar och ris) kollar vi nu på film innan vi alla ska gå och lägga oss.
Imorgon är det dags för mig att jobba igen!







Inga kommentarer: