14 februari 2010

En trevlig söndag!

Ja de har börjat bra! Vi var bjudna hem till Sixten och leka! Dom bor så himla fint alltså! Jag ÖNSKAR att vi kunde bo i en sånt härligt radhus! De vore drömmen.. Aja dom hade skit kul tillsammans och föräldrarna drack lite Java och kollade på när grabbarna röjde runt... Efter lunchen gick vi ner i källaren för att kolla in deras halvfärdiga biorum! sjuuuukt avundsjuk på den alltså.. Kommer bli sjukt bra när den är färdig! Sen åkte vi hem för att elias skulle sova.... Men de blev inte länge! Undrar varför han vaknar och gallskriker efter typ en halvtimme? Ibland kan man trösta honom men nu gick de verkligen inte!! Konstigt? aja här kommer lite bilder från idag!


Ps Jag fick en jätte fin alla hjärtans dag present av min kära flickvän! En tavla som är gjord av en bild på oss på nåt konstigt sätt på datan! Den går att beställa här... Sjukt snygg!
PUSS gumman Älskar dig!

Den fina tavlan jag fick!


Elias balanserar på Bobbycaren...


Sixten har en dörr som verkligen är poppis!



Killarna käkar kex i soffan!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det var jättekul att ni kom förbi o fikade med oss! Vilka fina bilder! Nästa gång blir det Nikkis för damerna och barnen och hammaren för papporna ;-) Kram på er! /Johanna

Gabbe sa...

låter bra!;o) så länge de finns ÖL med i bilden så är jag med!